Primirea comenzilor telefonic: 09.00-21.00

+373 60 449 449

livraredeflori.md

livraredeflori.md@gmail.com

Termeni şi condiţii

Acasa

   /   

Termeni şi condiţii

 Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului Livrare de Flori Folosirea, incluzand  vizitarea si cumpararea produselor acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate.

Termeni si conditii:

DESCRIEREA PRODUSELOR SI PRETURI.

Fotografiiile au caracter informativ si pot contine vaze care nu sunt incluse in aranjamentul standard, exceptii facand produsele unde acest lucru este mentionat explicit, sau promotiile speciale. In cazul in care anumite produse sau flori lipsesc din stoc Livrare de flori poate inlocui aceste produse sau flori cu unele similare, cu o valoare cel putin egala cu cea a componentei florale inlocuite. Puteti solicita in orice moment un buchet personalizat sau de o alta culoare in cazul in care acesta nu apare pe site, opratorii si florarii nostrii depun eforturi permanente pentru a realiza aranjamente dupa specificatia clientului. Satisfactie 100%, reprezinta mottoul firmei noastre. Livrare de flori  face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe acest site, pretul poate fi modificat fara preaviz sau poate contine erori de operare. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori ale softului sau defectiuni tehnice aparute la server. Pretul final este cel care a fost confirmat odata cu expedierea produsului. Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expediere aferente; Livrare de flori  nu practica asa numitele taxe ascunse.

LIVRARI SI PROGRAM DE LUCRU

Comenzile Dvs. sunt preluate de siteul Livrare de flori in permanenta, 24 de ore din 24. Programul de activitate al operatorilor nostrii este de 7 zile in saptamina  intre orele 08:00 si 22:00, livrarile efectuandu-se 24/24 ore pentru Chisinau si suburbiile apropiate acestuia. Livraredeflori.md livreaza comenzile intr-un interval de maxim 24h de la data platii in orice oras din R. Moldova, si minim 3 ore in Chisinau si zonele limitrofe sau la o data mai indepartata specificata de client. Livrare de flori face tot posibilul pentru a livra comenzile la data specificata de client, cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la data specificata nu este posibila, cum ar fi zile libere, sarbatori, vreme nefavorabila, dezastre, etc. Toate restrictiile de livrare sunt aplicate in permanenta calendarului ce apare la plasarea comenzii. Atentie: firma noastra depune eforturi pentru a efectua livrarile in intervalul orar specificat de client, insa nu isi asuma obligativitatea de a respecta acest interval atunci cand acest lucru nu este posibil.                                                                                                                                                                                                                           

GARANTII SI LIMITARI

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie.Livrare de flori nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si produsele oferite. Livraredeflori.md nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poat fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. Livrare de flori isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a utilizatorilor. Livrare de flori  isi rezerva dreptul de a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz, in acest caz clientul va primi inapoi banii platiti pentru comanda respectiva. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere inlocuirea produsului ori returnarea imediata a sumelor incasate deja de Livrare de flori, dar nu si alte despagubiri.                                   

CONDITII LEGALE

Site-ul Livrare de flori functioneaza conform tuturor prevederilor legale ale statului Republica Moldova.                                                              

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre Livrare de flori si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale ale RM din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelorRM.

DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau invalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.