Primirea comenzilor telefonic: 09.00-21.00

+373 60 449 449

livraredeflori.md

livraredeflori.md@gmail.com

Livrare

Acasa

   /   

Livrare

Pentru executarea comenzii, avem nevoie de timp, necesar tuturor operaţiunilor premergatoare executării. Deacea, vă rugăm să faceţi comanda din timp.

În timpul de faţă livrarea 24/24 ore se face în municipiul Chisinau, Chisinau (Aerogara, Vatra, Durlesti, Codru, Cricova, Singera, Ialoveni)

Dacă pe site nu este indicat oraşul de destinaţie a comenzii Dvs, atunci va trebui să ne contactaţi prin orice mijloc posibil. Noi o să încercăm să vă ajutăm.

Livrarea florilor în Chişinău se face gratis, dacă suma comenzii depăşeşte 500 lei. Dacă comanda este mai mică de această sumă, ea va fi executată cu o plată adiţională în valoare de 50 lei. În suburbiile capitalei şi alte localităţi livrarea se achită cu 50-950 lei.

Comanda va fi efectuată în ziua imediat următoare (ziua si ora indicată de client), după achitarea costului comenzii. Însă, este posibilă şi livrarea în regim de urgenţă a comenzii în aceeaşi zi. Acest serviciu va costa suplimentar 100 lei (pentru servicii de livrare în regim de urgenţă). Livrarea în regim de urgenţă este posibilă doar în raza mun. Chişinău.

Livrarea în afara mun. Chişinău se efectuează doar în a doua jumătate a zilei indicate de client şi trebuie să fie achitată cu cel puţin 24 ore înaintea livrării.

Exactitatea livrării depinde de datele despre destinatar, pe care D-voastră ni le puneţi la dispoziţie. Deacea, vă rugăm să îndepliniţi atent ancheta şi dacă este nevoie să menţionaţi în comentariile comenzii date specifice (codul de la uşa scării, departamentul unde lucrează persoana, etc.)

Dacă destinatarul nu se află în acel moment pe adresa indicată, vom repeta livrarea din nou (doar in Chisinau). Deasemenea ne rezervăm dreptul de a transmite cadoul rudelor, vecinilor sau colegilor in cazul în care la livrarea repetată nu gasim destinatarul.

În cazul când datele din anchetă sunt greşite sau neveridice şi luând in considerare ca florile sunt un produs uşor alterabil, toate daunele sunt suportate de client.