Primirea comenzilor telefonic: 09.00-21.00

+373 60 449 449

livraredeflori.md

livraredeflori.md@gmail.com

Buchete de mireasa din flori de primavara

Data publicarii: 07 Iunie 2017

Florile de primavara sunt perfecte pentru a desavarsi tinuta ta de mireasa. Se pot combina in multe feluri, sunt proaspete, parfumate si elegante Un buchet colorat si vesel se va asorta de minune cu rochia ta alba si eleganta. Fie ca-ti plac lalele, irisii sau freziile, poti fi sigura ca alegerea ta se va trasnforma intr-un buchet de mireasa plin de farmec.

 

Miresele pasionate de flori in general si de flori de primavara in special, vor gasi pe floridelux.ro numeroase variante de buchete de mireasa din lalele si frezii. Colorate si incantatoare, vestitoarele primaverii isi vor da mana pentru a-ti alcatui cel mai frumos buchet de mireasa.

 

Iti plac freziile multicolore cu parfumul lor patrunzator si florile delicate? Alege atunci un buchet de cateva zeci de frezii roz, mov, albe, galbene si rosii. Va fi o pata de culoare parfumata pe albul imaculat al rochiei de mireasa! Costa 199 ron.

 

Daca ti se pare prea simplu buchetul din frezii, combina-le cu mini-roze roz pal pentru un buchet rotund, elegant si plin de prospetime. Poate fi al tau pentru 309 ron.

 

O explozie de culoare sub forma unei combinatii de narcise galbene si parfumate, irisi mov seducatori si lalele rosii pasionale – un buchet potrivit pentru mireasa de primavara. Costa 199 ron.

 

Cand prospetimea florilor si a ideilor isi dau mana cu rafinamentul aranjamentelor si a combinatiilor, se nasc buchete de mireasa de vis.